Hur lång tid kommer det ta för mig att få bra på Poker?

Hur lång tid kommer det ta för mig att få bra på Poker?

En återförsäljare "knapp" som används för att representera spelaren på dealerns position; dealer-knappen roterar medurs efter varje hand, ändra position för given och mörkarna. Den lilla mörken betalas av spelaren till vänster om dealern och är oftast lika med hälften av stora mörken. Den stora mörken betalas av spelaren till vänster om lilla mörken, som är lika med den minsta insatsen. I turnering poker blind/ante-struktur med jämna mellanrum ökar under turneringens gång. Efter en satsningsrunda är klar, nästa satsningsrunda börjar med att personen efter den lilla och stora mörken.

Bara be återförsäljaren för det när du först bestämmer dig för att du vill flytta. Som kommer att reservera hela din "right of first refusal" platser för att öppna upp. Ett spel kan bryta upp, i vilket fall du ska flytta till ett annat bord om du vill fortsätta spela.

Det poker rum personal som kommer direkt vad du ska göra om det händer. Det är därför du bör fokusera på dina långsiktiga tillväxt och vinst över resultat på kort sikt.

Om det inte finns någon kvalificerande hand för låg, den bästa höga handen vinner hela potten. Spelare kan använda valfri kombination av två hålkort och tre korten på bordet för den höga handen och en annan (eller samma) en kombination av två hålkort och tre korten på bordet för den låga handen.

Det finns egentligen ingen gräns för vilka typer av spel du kan hitta där ute. Så oavsett hur mycket pengar du har, kan du alltid satsar mer än din hjälp. Även om du vinner en stor turnering för $100.000 eller mer, du kan gå sönder ganska snabbt om du spelar utöver ditt sätt. Cash games att ge spelarna en stadigare och mer förutsägbar timpris, men professionell turnering spelare gå igenom stora svängningar under året.

Några professionell turnering spelare kan gå månader utan att en stor poäng och har sedan ett år-spara turnering vinna.

Baserat på vad jag har hört, de bästa spelarna i detta spel kan göra så mycket som $30 i timmen.


Dra 30% från att, om allt går väl att du kan rikta $21 en timme. Att göra matten lättare, låt oss bara göra det $20 platt per timme. Eftersom vårt mål är att göra $100 000 per år, nu kan vi få en grov uppfattning om hur många timmar vi faktiskt behöver spendera på bord att spela poker. Om vi bryter ner den ytterligare, som kommer till 417 timmar i månaden, som bryter ner över 100 timmar i veckan!

Ett sista gemensamt kort (som kallas för river eller femte gatan) är sedan delas, följt av en fjärde satsningsrunda, om det behövs. Hold 'em spelas vanligtvis med hjälp av små och stora blinds – tvingade satsningar av två spelare. Ante (tvingas bidrag av alla spelare) kan användas som ett komplement till persienner, särskilt i senare skeden av turneringar.

Som med de flesta poker varianter, spelare som satsar på de bästa fem-korts handen som de kan göra. Platser som Usa: s Kortrum, Intertops och Grand Poker tillåter affiliates att erbjuda rakeback som en direkt procentandel av den rake och turneringsbiljetter som betalas tillbaka till spelarna. Andra pokerrum som PokerStars, PartyPoker, Ongame-Nätverket och iPoker-Nätverket förbjuda dotterbolag till ge rakeback. I stället erbjuder de interna lojalitet program som ger kontanter och andra belöningar till spelare baserat på hur mycket de spelar.

Jag tror att den viktigaste aspekten av att hantera barn som det är att ha en ärlig, coachande samtal med dem.

En som illustrerar komplikationer som deltar i att göra en levande från spel. Du vill inte komma från, "Det är inte möjligt", eftersom det naturligtvis är.

Det är mer poker kunskap och coaching än någonsin tidigare och spel är svårare än de var för bara några år sedan. Om du verkligen vill nå toppskiktet i dessa dagar, du kommer att behöva arbeta hårdare än någonsin.

Om dealern av misstag handlar om den första spelaren ett extra kort (efter att alla spelare har fått sina starthänder), kortet är tillbaka till däck och används för att bränna kort. Om dealern av misstag handlar mer än ett extra kort, det är en ge fel. Att veta när man ska värdet insats och inte trycka glaset är av avgörande betydelse när upp mot dåliga pokerspelare. När du spelar mindre duktiga poker spelare, hålla det enkelt är ett första steg för att maximera vinsten.